Det är inte lätt att vänta i rad på apoteket, speciellt om du bor ensam och är för sjuk för att köra eller sitta i kö hos läkaren.

Men om du har tillgång till internet kan du beställa recepten online. När du beställer dina recept via internet bör du använda några försiktighetsåtgärder för att få dem säkert fyllda.

Vissa steg bör vidtas när man försöker hitta onlineapotek som erbjuder korrekt medicinering till bra priser. Det finns några nätapotek som distribuerar mediciner som har löpt ut vilket kan orsaka komplikationer eller till och med död för kunderna. Du bör se till att apoteket också har en fysisk kontakt som ett angivet kontaktnummer.

Du bör också ta reda på vilket tillstånd de är licensierade att driva i. Du bör också ha en certifierad apotekare som du kan prata med. Det är absolut viktigt att online-läkare kräver recept från dig.

Om du fortfarande inte kan hitta ett onlineapotek för att fylla dina recept på nätet, kan du prata med din läkare och få några råd från honom / henne. Om du är ett företag som du är bekväm med, kan du fortsätta och göra din beställning för ditt recept.

I Australien är det olagligt att du säljer, använder eller har Modafinil utan recept från en läkare. Personer som visat sig att använda eller inneha Modafinil utan att det förskrivs kan dömas till böter en avgift på 2000 dollar och / eller tillbringa upp till 2 års fängelse.

Personer som ansvarar för att sälja eller för att ha för avsikt att sälja receptbelagda Modafinil utan tillstånd att göra detta kan dömas till böter på upp till 100 000 dollar och / eller ta emot upp till tjugofem års fängelse. De får också ett kriminalregister som kommer att ge dem svårigheter när det gäller jobb, visum, lån och kreditkort.

 

http://modafinil-kopen.nl

Comments are closed.