CS Superstar
Image default
Associations

RVS polijsten

Bij Van Geenen B.V. bent u aan het juiste adres voor het slijpen en polijsten van materialen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij trots op de kwaliteit die wij leveren. Onze specialisten werken met de meest geavanceerde machines om het optimale resultaat te behalen. Ook werken wij handmatig aan verschillende projecten, zowel industrieel als particulier. Met onze specialistische kennis onderscheiden wij ons door kwaliteit en optimalisatie van al onze processen. We zijn voortdurend bezig met onze processen te verbeteren om zo het beste resultaat te behalen.

Een van onze specialisaties is het slijpen en polijsten van RVS. Deze afkorting staat voor roestvast staal en u vind deze metaalsoort veel in de bouw en de industriele sector. In huis word RVS vaak gebruikt voor o.a. keukens of tafels. In de horeca vinden we veel RVS keukens en aanrechtbladen. RVS word vaak gebruikt voor situaties waarin corrosie kan voorkomen. RVS heeft de eigenschap dat het niet snel roest en met de juiste zorg verlengen wij de levensduur en uitstraling van dit metaal. Een van de manieren waarop wij dat doen is door RVS te polijsten. Door RVS te polijsten wordt het oppervlak weer mooi spiegelend gemaakt en de levensduur wordt zo verlengd. We vinden ons werk vaak terug in de Superjacht industrie en ook in de creatieve sector. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw wensen boven verwachting gerealiseerd worden.

Met onze speciale machines leveren wij een prachtig resultaat af, op maat gemaakt voor onze klanten. Onze machines voldoen aan alle eisen wat betreft milieu, uitstoot en kwaliteit. Ook voldoen wij aan alle ISO-certificering voor ons bedrijf en de machines. Ons personeel is goed opgeleid, we werken met echte vakmensen.

Voorafgaand aan het polijsten van RVS maken wij een beoordeling van het product met daarin een beschrijving van het proces. Dankzij onze kennis en expertise wordt het product strak afgewerkt. Na het polijsten van RVS zullen eventuele krasjes minder opvallen. Het oppervlak is weer als nieuw, en kan zo weer jaren mee.

Indien u interesse heeft in een vrijblijvende offerte, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze showroom bevindt zich in Rijssen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 548 – 543793 of per e-mail op info@vangeenen.nl voor afspraken en/of meer informatie. Indien u foto’s heeft van uw project dan zien wij die graag tegemoet om zo een goede inschatting te kunnen maken.

Polijsten rvs Polijsten rvs Polijsten rvs

http://vangeenen.nl/rvs-afdeling/