Amsterdam er den typen by som alle vil utforske. Den har en stor historisk betydning, den skiller seg også ut med sitt mangfold, uteliv og kultur. Så det er definitivt noe for alle, uavhengig av hva du er interessert i. Her gir vi deg noen ideer om hvilke steder du kan utforske og hvilke steder som er mer interessante for deg.

Leie bil Amsterdam-tjenester er veldig populære, og du har et stort utvalg av biler, så prøv bare en slik tjeneste i dag! AutoPrio har mer informasjon. Enklest er å hente bilen på flyplassen.

Vuurtoreneiland

Fra Amsterdam får du gå til en liten øy som bare har et fyrtårn. Her kan du snakke med mennesker, utforske dette unike stedet og nyte middagen. Det er bare et fantastisk sted du ikke finner andre steder.

Rijksmuseum

Rijksmuseum er et fantastisk galleri og museum. Selve bygningen er fantastisk, og beliggenheten skiller seg ut fra mengden når det gjelder verdi og å levere en flott opplevelse. Du kan også finne noen guidede turer for Rijksmuseum også.

Artis zoologiske hage

Dyrehagen er liten, men den er visuelt imponerende. Den har aper, store katter, aper og sjiraffer, samt en mikropia og et akvarium. Det er definitivt mange ting å se her, så hvis du er veldig interessert i noe unikt og annerledes, er det akkurat det du må ta i betraktning.

Kanalturer

Amsterdam er en by med mange kanaler, så det er absolutt en god ide å prøve noen kanalturer. Det er en fantastisk måte for deg å utforske byen og ha det gøy for en forandring, mens du også sjekker ut flotte steder å nyte med hele familien.

De Negen Straatjes

Kjent som The Nine Streets av det engelske publikum, dette er et nabolag med vintagebutikker, uavhengige butikker og kafeer. Det er utrolig å besøke dette stedet, siden det virkelig føles som om du går tilbake i tid.

De Ton Ton Club

Dette stedet er i utgangspunktet en barneklubb opprettet med tanke på voksne. Så hvis du bare vil nyte en stor ballkasse, gå inn i arkadeseksjonen eller bare ha det gøy og eliminere stress, er dette et kult sted å sjekke ut. Du ser sjelden et slikt sted hvor som helst i verden, så du bør sjekke det helt ut.

Van Gogh Museum

Kunstelskere må se Van Gogh-museet, fordi det er et flott sted med mange verk fra Van Gogh og mange av hans samtidige. Dette er stedet å være hvis du elsker kunst fra 1800-tallet.

Foodhallen

Takket være Foodhallen får du nyte noe av den beste gatemat i byen. Du kan finne noen fantastiske lokale matvarer, og de er også ganske rimelige. Det er et allment kjent kulinarisk reisemål med god mat for alle.

Hvis du er interessert i å besøke Amsterdam eller Nederland generelt, er det en veldig god idé å leie en bil. Dette hjelper deg hvis du vil utforske byen i ditt eget tempo. Det er utrolig, givende og det oppfordrer deg til hele tiden å skyve grensene og prøve ut noe nytt.

https://www.autoprio.no/

Comments are closed.